۳ـ۷ـ روش آماری

 

فصل پنجم : خلاصه و نتیجه گیری

 

۵ـ۱ـ توصیف روش های مورد استفاده در تحقیق

 

۵ـ۲ـ نتیجه گیری

 

۵ـ۳ـ توجیه و تفسیر نتایج

 

۵ـ۴ـ توصیه برای پژوهشهای بعدی

 

برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت zusa.ir مراجعه نمایید.

۵ـ۵ـ محدودیتها

 

منابع فارسی

 

چکیده:

 

همانطور که می دانیم افسردگی و مانیا یکی از اختلالت خلقی شایع می باشند که بیشتر اختلالات عاطفی نامیده می شوند. اختلالات خلقی گروهی از بیماریهای روانپزشکی می باشند که به شکل خلق پایین و تصورات ذهنی ناهنجار بروز می نمایند.

 

نمای بالینی افسردگی می تواند بصورت خلق افسرده، احساس ناامیدی، احساس غم، بی ارزشی، آشفتگی خواب و اشتها و یا فقدان انرژی و میل جنسی بروز کند. این اختلالات می توانند منجر به مشکلاتی در عملکرد شغلی ـ تحصیلی ـ اجتماعی و روابط بین فردی گردند. بدین منظور و جهت شناخت بیشتر وضعیت و شیوع افسردگی تحقیقی را بر روی دانشجویان پسر بومی و غیر بومی دانشگاه تربیت معلم تهران واحد حصارک کرج انجام دادیم. مطالعه با بهره گرفتن از تست بک (BDI) بر روی ۲۸۰ نفر از دانشجویان پسر انجام گردیده است.

 

روش تحقیقی که از آن استفاده شد، روش تحقیق یا علّی ـ مقایسه ای با روش آماری مقایسه بین میانگین دردو گروه مستقل و با بهره گرفتن از فرمول t بوده است. روش نمونه گیری نیز بطور تصادفی ساده و با مراجعه به جدول اعداد تصادفی و به تعداد ۱۴۰ نفر از هر گروه بوده است. روش جمع آوری اطلاعات نیز با بهره گیری از تست افسردگی بک صورت گرفته است. با قرار دادن نمرات خام درفرمول t و با سطح اطمینان ۹۰% و در سطح به علت کوچک تر بودن عدد بدست آمده از عدد جدول فرض تحقیق معنی دار نیامد و می توان گفت که تفاوت معنی داری بین میانگین شیوع افسردگی در دو گروه دانشجویان بومی و غیر بومی وجود ندارد.»

 

فصل اول

 

مقدمه:

 

خلق یا Mood مایه هیجانی یک وضعیت عاطفی پایدار است که در طول طیفی بهنجار از غم وشادی تجربه می شود. اختلالات خلقی با احساسهای نابهنجار افسردگی یا سرخوشی مشخص می شوند که در برخی موارد شدید با خصوصیات پسیکوتیک همراهند. اختلالات خلقی به انواع اختلالات دو قطبی و اختلالات افسردگی تقسیم می شوند. این علائم در برخی گروه های خاص از نظر جنس و سن و وضعیت روانی اجتماعی افراد متفاوت می باشد.

 

در این پژوهش افسردگی نه بعنوان یک بیماری، بلکه بعنوان واکنشی روانی در مقابل مسائل و مشکلاتی که دانشجویان با آنها گریبانگیر هستند، مطرح است.

 

بیشتر دانشجویان بخاطر تحصیل دردانشگاه از خانواده و شهر یا روستای خود جدا شده، در محیط جدیدی قرار گرفته اند که احیاناً از نظر عاطفی مشکلاتی برایشان بوجود می آید. این مشکلات روانی و عاطفی موقعی تشدید پیدا می کند که آنان نتوانند خود را با محیط جدید دانشگاه تطبیق دهند.

 

عدم سازگاری با محیط آموزشی دانشگاه، محیط ست در خوابگاه و قرار گرفتن در شبکه جدید روابط، برخی عکس العمل های عاطفی از جمله افسردگی را بدنبال دارد.

 

۱-۱- بیان مسئله

 

شاید کمتر کسی باشد که در طول زندگی خود لحظاتی از نگرانی و افسردگی را احساس نکرده باشد. افسردگی یک اختلال شایع عاطفی است. اگر شدت اینحالت از حد معمول بگذرد، عرصه زندگی را بر فرد تنگ کرده او را از همه چیز حتی از خودش بیزار می کند. بنظر می رسد ادعای اینکه اصولاً افسردگی جزئی از زندگی بشر است زیاد مشکل نباشد.

 

تورو می گوید: اکثر مردم عمرشان در افسردگی خاموش می گذرد» و شوپنهاور چنین نوشت: زندگی انسان بین ملال و اندوه نوسان دارد».

منابع پایان نامه حقوق و مقاله با موضوع : پیشگیری از طلاق در سابقه قوانین

پایان نامه حقوق : مفهوم معانی لغوی بیان:

پایان نامه حقوق با موضوع : مفهوم صلاحیت کیفری و فلسفه تشکیل دادگاه های نظامی

  ,افسردگی ,روش ,اختلالات ,دانشجویان ,عاطفی ,اختلالات خلقی ,با بهره ,و غیر ,می شوند ,بومی و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سعید گل‌محمدی خانه‌ی موقتی من حکیم بار دبستان غیر دولتی دخترانه مشتاق فارسان بیمه البرز رشت افکار معنویِ یک دانشجوی مادی با طبیعت بکر هند آشتی کنید سئو | آموزش سئو سایت - خدمات سئو وب سایت زغال سنگ درخشان